Logo PinArt

Logo PinArt

PinArt este asociația al cărei principal scop este promovarea artei și artiștilor prin satisfacerea dorinței de vizualizare și achiziționare a artei.

Dragă spectatorule, oricare ar fi arta care-ți place, un pilon important ești tu. Fără tine arta nu e completă. Orice creație de artă are nevoie de spectatorul care să aprecieze sau să critice acea creație. De aceea, Asociația PinArt te invită să te implici și să ne dai un feedback la oricare din proiectele susținute de noi. Îți garantăm că vom ține cont de orice părere. Vrem să-ți amintim că prezența ta și un feedback pozitiv sunt o confirmare pentru artist că arta sa este apreciată. PinArt îți propune să ne faci cunoscută dorința ta în materie de artă, iar noi vom face tot posibilul să înfăptuim propunerea ta.

Dragă artistule, dacă ai o idee de proiect sau ai un proiect deja realizat pe care dorești să-l faci public, prezintă-ne proiectul tău și noi îți oferim forma legală de aducere la cunoștința publicului, de a fi remunerat pentru munca ta, ajutor în obținerea fondurilor necesare, te punem în legătură cu artiști din diferite domenii, ne ocupăm de promovarea proiectului, oferim posibilități de locații și ne ocupăm de buna desfășurare a proiectului.

error: Protected content!!!